flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Cвяткування Дня працівників суду

19 грудня 2014, 10:51

 15 грудня 2014 року в приміщенні Красноокнянського районного суду Одеської області проведено урочистий захід з нагоди святкування професійного свята – Дня працівників суду!

Свої привітання суддям та працівникам суду висловила голова суду Чеботаренко Оксана Леонідівна та заступник голови суду Криворучко Пилип Вікторович, котрі побажали у ці нелегкі часи пишатися своєю професією та гідно виконувати свої професійні обов»язки перед суспільством.

На дошці оголошень, в приміщенні Красноокнянського районного суду Одеської області, в рубриці «Вітаємо», розміщено привітання голови суду Чеботаренко Оксани Леонідівни. Її щирі слова та побажання підняли зранку святковий настрій всім працівникам суду.

 

 Теплі та щирі слова привітання від голови суду Чеботаренко Оксани Леонідівни також були надруковані в Красноокнянському районному віснику від 12 грудня 2014 року №50.

Святкування розпочалося із нагороджень. Керівник апарату суду Каньовська Діна Іванівна привітала всіх присутніх із святом. 

За добросовісну, бездоганну працю, сумлінне ставлення до виконання службових обов»язків та з нагоди Дня працівників суду помічника судді Забуранну Анастасію Олександрівну було нагороджено Грамотою.

 

 

Оголошено Подяку судовому розпоряднику Яцькову Олександру Валерійовичу.

 

 

Консультант суду Іванова Людмила Віталіївна підготувала до свята стінгазету з привітаннями та фото працівниками суду. Над кожним фото у віршованій формі розміщенні рядки привітання, які висвітлюють особистість та риси характеру кожного працівника окремо.